• Dátum: 27.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2

Na programe Ligy majstrov je k dispozícii druhý hrací deň a ja v ňom, na moje pomery, idem trochu netradične.
Rozhodol som sa totižto pre stávku na strelca gólu.

Tip: Serge Gnabry sa v zápase s Krasnodarom strelecky predadí

Druhý zápas Bavorov v LM príliš veľkú atraktivitu, čo sa kurzov na výhru týka, neponúka no v tomto zápase ma zaujal iný moment než kurz hostí čo výška skóre.
V kolónke strelcov figuruje meno, ktoré v tak peknom kurze skrátka nejde odmietnuť. A nejedná sa o Róberta.

Serge Gnabry je späť!

Serga Gnabryho ja osobne považujem za jednu z dvoch najväčších hviezd Bayernu mimo Lewandovského. Tou druhou je Thomas Müller.

Thomas je hráč, ktorý svojou genialitou dodáva v zápasoch Bayernu tvár a Serge je "prvá voľba" a zároveň azda najväčší ťahúň mužstva v čase keď sa Lewymu "nedarí".

Lewandowski v Bayerne to je také niečo ako Cristiano v Juve, Messi v Barcelone či Neymar v Paríži. Bez ich gólov a futbalových schopností sú kluby ako keby polovičné.

O tom, že Róbert fazónu má a potvrdzuje ju dlhodobo, nemôže byť pochýb.
No dnes som Róberta obišiel a zameral sa na Gnabryho, ktorý po dvojzápasovej absencii zapríčinenej karanténou hlási návrat späť!

O tom, či bol alebo nebol Serge pozitívny na Covid sa v Nemecku špekuluje viac než dosť. Výsledok testu Serga Gnabryho bol podľa nemeckých zdravotníckych úradov totižto falošne pozitivny.

No nechajme špekulácie špekuláciami, čas už naspäť nevrátime, a poďme si užiť (možno) ďalší koncert geniality, ktorou sa Bayern vo svete futbalu v poslednom období prezentuje.

Serge Gnabry dostal povolenie na zápas do Moskvy vycestovať a podľa slov trénera Flicka by mal byť fit: "Serge je späť. O posledné dva zápasy prišiel, ale v tejto chvíli ho máme znovu k dispozícii."
Je otázne, či nastúpi aj v základe keďže sa skôr avizuje nasadenie Saného, no Serge je presne ten typ hráča, ktorý sa v priebehu hry dokáže presadiť kľudne aj "z lavičky".

Základná zostava Bayernu je avizovaná nasledovne:

Neuer - Pavard, Süle, Alaba, Hernandez - Kimmich, Tolisso - Coman, Müller, Sané - Lewandowski.

Ak by tomuto v skutku tak bolo a Serge by začínal len z lavičky, vzhľadom na to, že táto stávka je podmienená nástupom v základnej zostave, prípadná Gnabryho absencia na listine strelcov by tak bola maximálne stornovaná.

Tipu zdar!

Tiket



Chat