• Dátum: 26.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 4

Liptovský Mikuláš to proti Košiciam bude mať ťažké, kvalitou svojho manšaftu výrazne zaostáva a kvôli koronaviróze hrali Liptáci naposledy pred tromi týždňami, naopak Košičania odohrali svoje úvodné zápasy novej sezóny v uplynulom týždni.

Z radov domácich sa mi pozdáva kurz na útočníka Juraja Milého, ktorý nastupuje v prvom útoku s Pospíšilem a Klhúfkem. Zúčastňuje sa aj presiloviek.

23-ročný Juraj je v Košiciach druhú sezónu, v tej predchádzajúcej nastrieľal za 45 zápasov základnej časti 6 gólov, to vyzerá na prvý pohľad málo, ale minulý rok bola medzi hráčmi zabezpečujúcimi produktivitu silnejšia konkurencia, Juraj hrával väčšinou až vo štvrtom útoku a priemerne vystrelil iba jeden krát za zápas.

Svoju najlepšiu sezónu zažil pred tromi rokmi v Detve, vtedy dokázal v priebehu 68 zápasov vsietiť 15 gólov s priemerom dve strely na bránku za zápas.

Nie je to žiadny drevák, v predsezónnej príprave skóroval v 3 zo 6 stretnutí (proti Popradu, Spišskej a Žiline). Z úvodných troch stretnutí novej sezóny má zatiaľ 6 neúspešných striel na bránku, na prvý gól stále čaká, Liptovský je vhodný súper, aby sa prvýkrát trafil.

Tiket



Chat