• Dátum: 25.10.2020
  • Tip: Leverkusen -1.0
  • Kurz: 1.97

Farmaceuti sú jedným z troch tímov, ktorí v novom ročníku Bundesligy ešte neokúsili trpkosť prehry.
Lipsko a Wolfsburg už majú svoje zápasy 5. kola za sebou, takže ak chce Bayer ostať v "Klube neporazených" nesmie doma pustiť perie.

Leverkusen sa radí ku klubom, ktoré by mali po boku Lipska či M'Gladbachu bojovať na špici pelotónu o miestenku do hlavnej skupiny najprestížnejšej klubovej súťaže v Európe.
Ako som spomínal, Leverkusen v sezóne ešte neprehral, no za očakávaniami " nemeckej verejnosti" zaostávajú dosť výrazne. Po troch remízach zo štyroch zápasov nemôže v klube vládnuť spokojnosť. Tobôž nie pri pohľade na skóre, ktoré vyzerá prachbiedne (3:2).

No po vydarenom štvrtkovom vstupe do EL by Farmaceutom mohla svitať nádej na lepšiu budúcnosť. Na trávniku BayArény totižto rozobrali svojho francúzskeho protivníka do posledného šróbika (6:2) a poltucet v sieti Nice by mohol signalizovať, že útočná mašina sa konečne dostáva do prevádzkového tempa.

Bayer by chcel v nastolenom trende pokračovať určite aj proti Augsburgu, s ktorým ešte nikdy neprehral nielen v BayAréne (6-3-0), ale aj celkovo (13-6-0).

V tomto zápase preto volím výhru domácich a v prípade, že bude viac ako jednogólová, bude mať dobrý pocit nielen Leverkusen ale aj ja, resp. všetci, ktorí sa rozhodnú touto stávkou inšpirovať.

Na záver ešte pridám avizované pravdepodobné zostavy a to bude z mojej strany všetko. Ďakujem za pozornosť a Tipu zdar!

Bayer 04
Hradecký - L.Bender, S.Bender, Tapsoba, Sinkgraven - Demirbay, Aránguiz, Amiri - Bailey, Alario, Diaby.

Augsburg
Gikiewicz - Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen - Hahn, Khedira, Strobl, D.Caligiuri - Gregoritsch, F.Jensen.

Tiket



Chat