• Dátum: 25.10.2020
  • Tip: Méně než 3.0
  • Kurz: 1.57

Asi nikoho neprekvapí že tieto dva tímy v dlhodobom merítku nestrieľajú veľa gólov, naopak snažia sa hrať predovšetkým s pevnou defenzívou a ja verím že dnes tomu nebude inak.
Obaja majú zatiaľ odohraté 4 zápasy v lige kde Wolfsburg má skore 2:2, teda presne jeden gol na zápas (hrali s Gladbachom, Augsburgom, Freiburgom a Leverkusenom - ani v jednom z nich nepadlo viac ako dva goly).... ich súper Bielefield má skore 3:6, je to teda na jeden zápas cca dva goly ale treba brať do úvahy že 4 goly dostali hneď od Bayernu, čo by som vôbec ako tragédiu nevidel ani by som na to príliš nebral ohľad (predsa len, na Bayern sa nikto v Bundeslige nechytá, okrem Bayernu odohrali zápasy s Frankurtom, Kolinom a Brémami - v každom padli max dva goly)
Wolfsburg je favoritom tohto stretnutia, bude im však chýbať útočník Brekalo, na druhej strane hosťom by mal chýbať taktiež útočník Soukou, čo je tak isto detail ktorý nahráva tejto stávke.
Bielefield je síce nováčikom v súťaži ale defenzívne činnosti si plnia veľmi dobre, hrajú organizovane, golov veľa nedávajú a nič iné nečakám ani od Wolfsburgu napriek tomu že je favorit.
Verím že v tomto zápase uvidíme maximálne 3 goly!!!

Tiket



Chat