• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: De Minaur
  • Kurz: 1.61

Ahojte,

vo finále turnaja v Antverpách medzi De Minaurom a Humbertom volím stávku na víťazstvo De Minaura. Nižšie si rozoberieme dôvody stávky a jednotlivých hráčov. Tak poďme na to :)

Alex de Minaur:
Alex je veľmi talentovaný mladý hráč (21.rokov) z Austrálie. Jeho obľúbený povrch je hard. Nachádza sa na 29. pozícii v ATP rankingu, najvyššie bol na 18. pozícii. Meria 1.83m a na svoju výšku má skvele podanie. Medzihru má taktiež na skvelej úrovni. Na tomto turnaji prešiel cez Gasqueta(2:1), Lopeza(2:0), Girona(2:0 + kanár) a Dimitrova(2:1). Čiže celkom cenné skalpy kvalitných hráčov. Hrá tu zatiaľ fantasticky, sedí mu typ tohto hardu. Štatistiky na harde za rok 2020: 10W/5L. V tomto roku uhral na harde napríklad švrťfinále US Open, v ktorom podľahol Thiemovi. Kariérne má v hale bilanciu 30W/14L, čo je skvelá bilancia na tak mladý vek!

Ugo Humbert:
Ugo je taktiež veľmi talentovaný ľavoruký mladý hráč (22. rokov) z Francúzska. V súčasnosti sa nachádza na svojom kariérnom maxime - 38 pozícii. Meria 1.85m, má kvalitné podanie a skvelú medzihru. Na tomto turnaji hrá taktiež skvelo, prešiel cez Coppejansa(2:0), Carreno-Bustu(2:1), Harrisa(2:0) a Evansa(2:1). Najmä zápas s Evansom musel byť pre Ugo neskutočne psychicky a fyzicky vyčerpávajúcim, keďže šlo o 3 hodinovú bitku, v ktorej musel čeliť 4 matchballom. Štatistiky na harde za rok 2020 18W/10L. V hale má kariérnu bilanciu 41W/24L, taktiež skvelá bilancia na svoj vek.

Hráči proti sebe ešte nestáli. Podľa mňa však je De Minaur o pol úrovne pred Humbertom ak nie viac. Páči sa mi viac jeho hra a verím mu, že tento zápas zvládne. Taktiež má solídnu bilanciu proti ľavorukým hráčom 13W/9L. Netrúfam si povedať, či to bude v dvoch setoch alebo troch ani akými výsledkami to skončí. Avšak verím vo výhru Alexa, ktorý dostal do vienka trochu viac talentu, tak snáď nám ho ukáže a poteší nás zelenými tiketami.

Verím, že sa vám táto analýza páčila, že sa inšpirujete a zanecháte pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie, S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat