• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Karatsev
  • Kurz: 1.45

Ahojte,

v 1. kole kvalifikácie na turnaj v Nur Sultane v Kazachstane volím tip na víťazstvo Karatseva v zápase proti Gulbisovi. Nižšie si rozoberieme jednotlivých hráčov a dôvod tejto stávky. Tak poďme na to :)

Ernest Gulbis:
Ernest je 32. ročný hráč z Lotyšska, meria 1.91m. Je to bývala svetová 10, avšak roky nezastavíš a v súčasnosti je až na 175. pozícii. Gulbis je totálne bez formy, z posledných 10 zápasov vyhral iba 3, 7 prehral. Prechod z antuky na hard nezvládol a prehral hneď v prvom zápase s Avidzbaom 2:1 v Petrohrade.

Aslan Karatsev:
Aslan je 27. ročný hráč z Ruska, meria 1.85m. V súčasnosti je na 113. pozícii, čo je aj jeho kariérne maximum. Karatsev má formu ako hrom, z posledných 10 zápasov vyhral 8, síce drvivú väčšinu na antuke, avšak prechod na hard zvládol úspešne a porazil v 1. kole v Petrohrade ťažkého súpera Sandgrena 2:1. V 2. zápase v Petrohrade podľahol 2:1 na sety Khachanovovi, avšak Karatsev hral na tomto turnaji výborne, ukázal, že má formu.

Vzájomné zápasy hovoria jasne - Karatsev. Hráči sa stretli 3x, všetky ovládol Karatsev 2:0, avšak všetky sa odohrali na antuke. Forma, psychika a herný prejav to všetko momentálne hovorí pre Karatseva, Gulbis prežíva ťažké obdobie a len ťažko ho v tomto zápase prekoná. Preto vidím výhru Karatseva v tomto zápase a dávam jej plnú dôveru 10 z 10.

Verím, že sa vám táto analýza páčila, že sa inšpirujete, a že zanecháte pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie, zápas je naplánovaný v našom časovom pásme na 7 ráno, tak pozor na to aby vám stávka neunikla :)

S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat