• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Skelleftea -1.0
  • Kurz: 2.96

Zo sobotňajšej ponuky hokejových zápasov si vyberám ešte jeden duel.

Po tipe na výhru IFK v hendikepe -1.0 a tipe na počet gólov v zápase Sarpsborgu tentokrát zavítam do švédskej SHL a znova sa vrhnem na môj obľúbený hendikep -1.0.

Konkrétne sa jedná o zápas na štadióne Skellefteå Kraft Arena kde svoje domáce zápasy hráva miestny klub.
Miernym favoritom v tomto zápase je podľa bookmakera domáci celok no vzhľadom na dlhodobú úspešnosť na vlastnom ľade s tímom Rögle si myslím, že šanca na plný počet bodov je pre domácich mnohonásobne vyššia ako tomu napovedajú dnešné kurzy.

Bilancia 17-3-1-2 vrámci zápasov hraných na ľade Kraft Arény mi velí ísť jednoznačne do vyhry domácich v riadnom hracom čase.

Zo sedemnástich výhier bolo rozdielom dvoch gólov dosiahnutých hneď dvanásť, na základe čoho som si tip na ostrú jednotku vylepšil hendikepom -1.0 ktorý znamená, že jednogólová výhra = Storno a viacgólová výhra = zelenú.

Pre tých menej odvážnych, ktorí sa chcú vyhnúť prípadnému stornu by som odporučil tipovať len pbyčajnú výhru domácich v riadnom hracom čase.

Ja si však rád risknem výhru vo vylepšenom kurze.

Zápas začína od 15:15 a keďže TV stanica Sport 2 (Česko/Slovensko) uprednostnila zápas Flölunda - Luleå, duel Skellefteå - Rögle si budeme môcť pozrieť cez live stream Tipsport TV.

Tipu zdar!

Tiket



Chat