• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Ninjas in Pyjamas +1.5
  • Kurz: 1.43

Ahojte,

opäť sa pozrieme na turnaj DreamHack Open Fall 2020. V zápase Heroic - Ninjas in Pyjamas(NiP) volím stávku na to, že NiP vyhrá aspoň jednu mapu. Oba tímy som už analyzoval, NiP viackrát. Nižšie len zrekapitulujem staré info a doplním o dôvod na tento tip a ako vidím tento zápas.

Heroic
- dánsky tím
- momentálne 2. najlepší tím na svete k 19. 10. 2020
- základná zostava:
cadiaN
b0RUP
niko
stavn
TeSeS
- Heroic, jeden z najlepších tímov posledných mesiacov. V top 3 sa držia už úctyhodné 2 mesiace. Nepovažujem Heroic za jeden z tých top tímov, skôr taký tím z 2. sledu. Síce im posledné zápasy pred týmto turnajom veľmi nevyšli a z posledných 10 zápasov majú 4 výhry a 6 prehier, avšak tie prehry prišli práve proti tým top tímom (2x Astralis, NaVi, BIG, FaZe Clan). Avšak z tých 4 výhier sú 2 taktiež proti top tímom (Astralis 2:0! a BIG 2:0). Na tomto turnaji skončili v skupine na 3. mieste za Astralis a G2. v play-off nižšej vetvy si poradili s North(2:0), v 2. zápase play-off si poradili so Sprout(2:1) a následne aj s BIG(2:1).Za posledné 3 mesiace majú najlepšie mapy: Vertigo(15 zápasov/53%) a Nuke(18 zápasov/55%).

Ninjas in Pyjamas:
- Momentálne im patrí až 15. priečka vo world rankingu k 19. 10. 2020
- Švédsky tím
- Základná zostava(Svetové poradie za rok 2020 z 20 najlepších tímov):
twist(38.)
REZ(24.)
hampus
nawwk(18.)
Plopski(22.)
Poradie je však len informačné, nemusí zodpovedať individuálnej kvalite jednotlivých hráčov.
- NiP sa nachádzali v kríze, Nevychádzali im zápasy, prehrávali jasne vyhrané kolá, prichádzali o náskoky v záveroch máp. Avšak v zápase s FaZe nastala veľká zmena. Hrali skvelo, vyhrávali dôležité kolá. Po taktickej aj individuálnej stránky to bol úplne iný tím ako zápasy predtým. Po tomto zápase vyhrali ďalšie 2. Ich hra sa oveľa zlepšila a myslím si, že z najhoršieho sú vonku, práve naopak, verím, že teraz to bude lepšie a že sa skvelo navnadia ďalším víťazstvom pred Blast premier. Na tomto turnaji postúpili zo skupiny (ENCE, Sprout a North) z 2. miesta. Vo štvrťfinále narazili na Team Vitality kde podľa papierových očakávaní prehrali 2:0 na mapy (16:10 Mirage, 16:6 Nuke), avšak treba podotknúť, že Vitality sa dnes prebojovalo do Veľkého finále, po tom, čo vo finále vyššej vetvy zdolali dokonca aj Astralis. Najlepšie mapy: Train(8 zápasov/75%W) a Mirage(9 zápasov/56%W)

Na vzájomné zápasy je to 1:1. V roku 2020 sa hral 1 vzájomný zápas, ktorý vyhrali NiP 2:1.

Mapy vidím nasledovne: Heroic zabanuje Dust2, NiP Nuke alebo Vertigo, Heroic zvolí Nuke/Vertigo, NiP Overpass, a 3. mapu vidím ako Mirage/Train.
Bude to veľmi ťažký a zaujímavý zápas, v ktorom nevidím favorita. Avšak myslím si, že kvalita stojí na strane NiP. Práve preto kurz 1.43 na výhru aspoň 1 mapy Vitality beriem všetkými 10-timi :)

Verím, že sa vám táto analýza páčila, že sa inšpirujete a zanecháte pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie, prajem príjemný e-športový zážitok.
S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat