• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Chelsea
  • Kurz: 1.6

️Ahojte, na zápas medzi Krasnodarom a Chelsea som si vybral stávku na výhru hostí v peknom kurze 1,63. ️

Domáce mužstvo začalo v skupine Ligy Majstrov remízou proti Francúzskemu Rennes.

Pozrime sa trochu na čísla z tohto zápasu:

Rennes - Krasnodar

Držanie lopty- 60%:40%
Strely-20:10
Strely na bránu-7:3
Prihrávky celkom- 625:378

️Londýnčania odohrali bezgólovú remizu proti úradujúcemu víťazovi Európskej Ligy Seville. ️

Taktiež sa pozrieme na štatistiky z tohto zápasu:

Chelsea FC - Sevilla

Držanie lopty- 44%:56%
Strely- 6:6
Strely na bránu- 4:2
Prihrávky celkom- 505:616

????V zápase sme mohli vidieť veľmi malo šancí na oboch stranách. Najväčšiu šancu mali hostia keď tečovanú strelu dokazal zneškodniť domáci brankár Edouard Mendy. ????

Obe mužstva čaká cez vikend náročný súboj proti veľkému rivalovi.

Krasnodar - Spartak Moskva
Manchester United - Chelsea FC

Oba zápasy sa odohrajú v sobotu. V Rusku je výkop naplánovaný na 18:00, v Manchestri sa zápas začne o pól hodinu neskôr, čiže ani jedno mužstvo nebude mat výhodu dlhšieho odpočinku. Jedinú rolu bude hrať dlhý let Londýnčanov, na to sú však zvyknutý čiže veľkú rolu by zohrať nemalo.

????Chelsea sa v Rusku predstavila naposledy v roku 2013 na pôde Rubinu Kazaň. Išlo o šťvrtfinále Európskej Ligy v ktorom postúpila po vzájomnom skóre 5:4. Súťaž nakoniec dokázali vyhrať, keď vo finále porazili domácu Benficu po góle Branislava Ivanoviča v nastavenom čase druhého polčasu.

????Krasnodar ešte nikdy neodohral zápas proti Anglickému súperovi.????

????Mužstvo Franka Lamparda potrebuje čas na to aby sa zohralo, v letnom prestupovom obdobi prišlo veľa nových akvizícii. Proti Seville nastúpilo v základnej zostave až 5 nových hráčov, ďalšia posila nastúpila neskôr z lavičky. Je jasne že sa mužstvo musí zohrať, avšak na to moc času v tomto nahustenom programe nemajú. Verim že si po ťažkom zápase zoberú všetky 3 body naspäť do Londýna. GL

ps: Zo strelcov by som vyskúšal Tima Wernera. Za Chelsea stihol strelit už 4 góly(1 v prípravnom zápase proti Brightonu, 1 v ligovom pohári proti Sliepkam a 2 v Premier League proti Southamptonu) a však na ten v lige majstrov stále čaká, verim že sa dočká už v stredu. Ďakujem keď si sa dočítal až sem!

Tiket



Chat