• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 1.9

Kelti verzus Rossoneri

FC Celtic patrí k dvom najznámejším a najkvalitnejším futbalovým klubom v Škótsku. V posledných 10tich rokoch je dokonca tým najlepším klubom v krajine, veď ligu vyhral 9 krát po sebe. Kelti hrajú na troch obrancov a najčastejšie tlačia hru po krídlach. Problém nastáva ale v prípade mužstva zo zahraničia, vtedy spravidla menia rozostavenie na 4 obrancov. Táto taktika sa im ale nevypláca a práve zápas doma s maďarským Ferencvárosom, bol dôvod prečo ich už nevidíme v najkvalitnejšej európskej súťaži.

Naopak červeno čierny „rossoneri“ majú fazónu ako hrom a útočia na klubový rekord. Posledných 20 súťažných zápasov nepocítili trpkosť porážky. Posledných 9 zápasov samé výhry, no ja som sa zameral na ich najväčšiu ikonu. Veľký hráč s ešte väčším egom, hráč ktorý nedávno porazil koronu a víťazí aj nad vekom. V 39 rokoch je stále tým najnebezpečnejším mužom na ihrisku, veď z posledných 7 zápasov v ktorých nastúpil, dal 10 zo 14 gólov svojho tímu. Celkovo po návrate do AC dal v 20 zápasoch 14 gólov a momentálne ťahá šnúru 5tich zápasov kedy skóroval v rade. Zlatan je proste mašina na góly. Kope penalty, je vysoký a nebezpečný vo vzduchu a má výbornú kopaciu techniku. Očakávam že sa presadí aj dnes.

.............................................................................................................................................................................................

Predpokladané zostavy :
Celtic - Barkas -Ajer, Duffy, Jullien – Laxalt, McGregor, Ntcham, Brown, Frimpong – Ajeti, Griffiths

AC Miláno - Donnarumma – Conti, Kjaer, Romagnoli, Dalot – Tonali, Krunić, Díaz – Leao, Castillejo, Ibrahimovič

Absencie :
Celtic - Abd Elhamed, Forrest, Johnston

AC Miláno – Calhanuglu, Gabbia, Musacchio, Rebic

Tiket



Chat