• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Valencia a Valencia
  • Kurz: 3.68

Čaute borci!

Kolega tipuje výhru Valencie v riadnom hracom čase, ja to poseniem ešte trochu ďalej a pridám k tomu aj ich výhru v polčase.

Kaunas má začiatok sezóny ako s rozprávky, navyše, majú povolený limitovaný počet divákov. Všetko je to krásne, áno beriem. Lenže, presvedčili sme sa už v tejto sezóne viackrát, že každá šnúra raz skončí - Burgos prehral s Andorrou (nepochopiteľne), Miláno nezvládlo zápas s Olympiakosom atď.

Kaunas pred sezónou mierne oslabil, napriek tomu však zatiaľ vyhral všetko čo sa v Eurolige dalo. Porazil dokonca aj Efes, ktorý je však bez Larkina citeľne slabší. Vyhral aj v CZ, Olympiakose a aj v covidom oslabenej Khimki. Kvalita tímu je však podľa mňa na strane hostí.

Valencia hrá v porovnaní s Kaunasom oveľa ťažšiu súťaž, ACB ligu. Tam sa im zatiaľ moc nedarí, no v Eurolige prehrali len jediný zápas. Pred sezónou sa neskutočne posilnili - prišiel Kalinič z Feneru, parádny Prepelic z Joventutu, z Feneru prišiel aj Williams a z ALBY Hermansson.

Posledné 2 zápasy prehrali zhodne o 5 bodov. Nefungoval im útok. S únavou problém nebude, naposledy hrali 9 dní dozadu. Valencia tu dokázala vyhrať aj v minulej sezóne a verím im aj dnes.

Tiket



Chat