• Dátum: 21.10.2020
  • Tip: Lille
  • Kurz: 1.46

Sparta sa po trojročnej pauze vracia do skupinových fáz európskych pohárov a okrem ťažkého súpera sa musí vyrovnať aj s viacerými nepriaznivými okolnosťami. Prvým sú výrazné absencia defenzívnych hráčov, na dlhšiu dobu je zranená dvojica slovenských reprezentantov Štetina-Hancko a zdravotné problémy a otázny štart je u ďaľšej dvojice Plechatý-Čelústka. Tým druhým je aktuálna situácia s koronavírusom keď počas reprepauzy skončili viacerí jej hráči v karanténe(Dočkal,Hložek), je obmedzený tréningový režim a prerušená česká liga takže posledný súťažný zápas odohrala Sparta pred 19 dňami.

Lille disponuje veľmi slušným kádrom(hodnota 255 mil. euro). V bráne je francúzsky reprezentant Maignan, v obrane holandský talent Botman, skúsený Portugalčan Fonte, Chorvát Bradarič či Turek Celik. V strede poľa Soumaré, Renato Sanches, Ikoné ktorý nakukol už aj do repre Francúzska či letná posila z Gentu Jonathan David, ktorý v drese Kanady dal v 12 zápasoch 11 gólov. V útoku Jonathan Bamba(3g+4a v lige) , skúsený Turek Burak Yilmaz či syn legendárneho Gheorga Weaha Timothy.

Oba tímy začali svoju ligovú súťaž výborne. Sparta zatiaľ nestratila v 6 kolách ani jediný bod. Ale aj Lille je na tom veľmi dobre keď po 7 kolách má na konte 5 výhier a body stratilo len za remízy s účastníkmi Ligy majstrov Rennes a Marseille.

Ja osobne vidím na základe týchto okolností oveľa bližšie potenciálnej výhre hosťujúci tím a kurz tesne pod 1,50 na ich výhru v stávke bez remízy beriem.

Tiket



Chat