• Dátum: 18.10.2020
  • Tip: Gran Canaria a Gran Canaria
  • Kurz: 3.32

Čaute borci!

Tak no ja sa asi nepoučím, ale zase tu idem do tohto pseudoklubu.

Canaria je úplne márna, hrajú hrozne, nemajú formu atď. Pod trénerom Fisacom sa už kýve stolička a sám povedal pred týmto zápasom, že ak ho domáci opäť nezvládnu, tak rezignuje na svoj post.

Canarii chýba poriadny pivot a tým pádom aj doskoky. Stále si však myslím, že individuálna kvalita je na ich strane a nie na strane hostí. Ako som už písal aj vo štvrtok: hráči ako Okoye, Wiley, Burjanadze, Dimša, Costello či Albicy a Ferrari patria k top hráčom v Európe. Zatiaľ tam však chýba tá chémia.

Malaga je svojím spôsobom tragická tiež. Ak počítame aj prípravu, tak to majú zatiaľ 6-6. Ich herný štýl sa mi absolútne nepáči a cez týždeň mali s Podgoricou prehrať. No nestalo sa tak... Ten tím je tiež dosť bez chémie, nerozumejú si, veľa faulujú a majú nízke % streľby. Počas sezóny už stihli vybuchnúť v Mornar Bare či doma s Manresou.

Celkovo vnímam tento zápas ako zápas dvoch trápiacich sa tímov. Unicaja to má v lige 2-3, Canaria dokonca 1-4. Domáci už proste musia zvíťaziť. Stávka je hlavne pocitová.

V analýze som sa snažil napísať všetky klady aj zápory tohto tipu, takže dúfam, že ma za to neukrižujete. Skúsim si 1/1 v peknom kurze s polovičnou dôverou. Fanúšikovia na Kanároch už zúria a dnes si už domáci ďalšiu blamáž dovoliť nemôžu.

Tiket



Chat