• Dátum: 18.10.2020
  • Tip: Baskonia a Baskonia
  • Kurz: 3.99

Čaute borci!

Tak Baskovia tento rok obhajujú titul v ACBčke, ktorý získali práve proti svojmu dnešnému súperovi. Barca má super tím, výborného trénera, no má to svoje ale, ktoré si hneď vysvetlíme.

Domáci potrebujú už zabrať na plné obrátky, po dvoch predošlých ligových výbuchoch v Burgose, kde domácim doslova darovali výhru a škandálnej prehry doma s Murciou už musia vyhrať. Cez týždeň hrali len v piatok s Khimki Euroligu, ****** skôr taký tréning, nakoľko u hostí zúri covid.

Tím je samozrejme top kvalitný - mená ako Giedraitis, Polonara, Dragic, Henry či Vildoza, Jekiri a Fall musí poznať každý fanúšik európskeho basketu. Zmysel tejto stávky je však kladený hlavne proti Barce.

Hostia mali cez týždeň ťažký program, trápili sa vo Valencii, kde nakoniec o 5b vyhrali a po predĺžení vo štvrtok len tak tak porazili Panathinaikos. Chýba im najlepší hráč Mirotic, ktorý má covid. Samozrejme Barce je výborná aj bez neho, no keď som pozeral oba ich tohtotýždňové zápasy, veľmi sa mi nepáčili. Stáva sa z nich taký tím namyslencov, akým je už dlho napríklad aj Real, čo sa im napríklad aj v piatok vypomstilo v Miláne. Celkovo robí Barca v poslednom čase veľa strát a zle bráni.

Skúsim si tu teda prekvapenie na domácich 1/1 v kurze, ktorý sa približuje 4. Hodnota tam je skvelá, navyše, Baskovia na Barcu a aj napríklad taký Real doma vedia zahrať veľmi dobre...

Tiket



Chat