• Dátum: 18.10.2020
  • Tip: Méně než 0.5
  • Kurz: 1.35

Ahojte,

toto je moja prvá analýza, dlho som sa k tomuto kroku odhodlával a dnes to prišlo. Rozhodol som sa podeliť so svojimi názormi, pocitmi a tipmi.
Takže nižšie si rozoberieme jednotlivých hráčov, dôvod prečo volím takúto stávku a ako vidím tento zápas.

Pierre-Hugues Herbert:
- 29 rokov
- 1.88m
- ATP: 81, najvyššie na 36. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 15W/10L, z toho hard: 8W/6L
Herbert patrí k mojim obľúbeným tenistom, mám ho rád zo štvorhry ale ani v dvojhre nie je stratený o čom svedčí to, že bol bývalá svetová 36. Herbert je v kvalifikácii nasadený ako jednotka. V 1. Kole pohodlne vyradil Mollekera 6-3, 6-0! Za 59 minút! Čiže prvý zápas mu vyšiel na jednotku. Je rozohratý, skvelo adaptovaný, v štvorhre postúpili s Mahutom na 1. Kolínskom turnaji až do finále kde si dnes o 15:20 zmerajú sily s párom Kubot/Melo.

Sumit Nagal:
- 23 rokov
- 1.78m
- ATP: 129., najvyššie na 122. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 8W/11L, z toho hard: 3W/5L
Nagal je mladý hráč z Indie, veľa skúseností na okruhu ATP zatiaľ nemá, kde v podstate začal hrať až začiatkom, resp. Koncom minulého roka, poväčšine hrá Challengere. V roku 2020 toho odohral ešte o niečo menej ako Herbert, ktorý je zameraný prevažne na štvorhru. V 1. Kole vyradil Gomboša 7-5, 6-4 za hodinu a 36 minút. V tomto zápase bol obrovským kurzovym outsiderom, podobne ako v tomto ale ja verím že Herbert už nedopustí také prekvapenie aké dopustil Gomboš.

Čo sa týka zápasu, tak hráči proti sebe ešte nikdy nestáli, očakávam však hru na tzv. "Jednu bránku". tento zápas rozhodnú skúsenosti, kvalita a servis. To všetko stojí na strane Herberta, ktorý si bude bez problémov držať svoj skvelý servis a naopak Nagal bude o ten svoj prichádzať. Reálne neviem si predstaviť čím by ho mohol Nagal poraziť, jedine tým, že by sa Herbert šetril na finále štvorhry, o čom silno pochybujem. Práve naopak, myslím si, že to vezme ako kvalitnú rozcvičku a nebude sa chcieť s Nagalom dlho zdržiavať. Čiže predpokladám výsledok 2:0 na sety za maximálne hodinu a pol, s výsledkom 6-3, 6-4.

Dúfam, že sa vám táto analýza páčila, budem rád za hocijakú spätnú odozvu a inšpirácie.

Ďakujem za prečítanie, prajem vám veľa šťastia :)
s pozdravom Maci12.

Tiket



Chat