• Dátum: 17.10.2020
  • Tip: P.Karsiyaka a P.Karsiyaka
  • Kurz: 3.44

Čaute borci!

Tak na tento match sa riadne teším. Pinar sa už oklepal z blamáže v Gaziantepe a v minulom kole ukázal svoju kvalitu proti Petkimu.

Hostia majú výborného trénera Saricu, a na ich strane bude aj kvalita hráčov. Morgan prišiel z Unics Kazaň, Sek Henry z Tel Avivu, Agva z Darussafaky... Zvyšok tímu sa viac-menej udržal oproti minulému roku. Len aby sme si pripomenuli, minulú nedohratú sezónu mal Pinar úžasne rozohratú - mali to 20W a 3L a boli dokonca pred Fenerbahce.

Naopak, Tofas sa mi stále nepozdáva. Hral som proti nim už minule, kde však Afyon porazili. Tam je však nutné dodať, že sa Afyonu hneď v prvej štvrtine zranenili 2 kľúčoví hráči. Každopádne, Tofas znižoval rozpočet, to sa vie, kvalitou kádru to už nie je to čo po minulé roky, zatiaľ ma vôbec nepresvedčili. Minulú sezónu to s oveľa lepším tímom ako majú teraz mali 15W 8L. Teraz tam za zmienku stoja asi len Akoon-Purcell, Christon a Jeremy Simmons, ktorého si fanúšik slovenského basketbalu môže pamätať z niekdajšieho pôsobenia v Leviciach.

Každopádne, viacej tu verím hosťom. Stávka polčas+zápas je risk, to je jasné, tomu prispôsobím aj dôveru, no nevidím dôvod, prečo by to nemohlo vyjsť...

Tiket



Chat