• Dátum: 13.10.2020
  • Tip: Více než 0.5
  • Kurz: 1.55

Čaute borci vítam vás pri mojej analýze, ťaháme zatiaľ 5 úspešných analýz v rade naposledy s 220 inšpirujúcimi za čo vám ďakujem, no teraz je pred nami Benoit Paire.

Nejdem čisto do víťazstva Pairea, pretože ma od neho odradzuje jeho katastrofálna forma, ale aby bol takýto kurzový outsider proti Denisovi Novakovi? Za mňa určite nie.

Denis Novak (RANK 94.) to má po corona pauze v tejto sezóne 2/4, výhru tam má s Dzumhurom a tu s Thompsonom no Thompsonov výkon bol nič moc a na tvrdom povrchu nedokázal poraziť ani Davidovicha Fokinu a prehru tam má aj s challengeristom Martererom, čiže ak sa bavíme o zlej forme Pairea, o moc lepšie na tom Novak nie je.

Benoit Paire (RANK 26.) to má po corona pauze 1/3, má tam prehru s talentovaným antúkarom Coriom a opäť na antuke prehry s hráčmi ako Sinner či Ruud ale to sa dá odpustiť, pretože na antuke sú to jednoducho lepší hráči.

Ja si myslím, žeby tu mali byť kurzy vyrovnanejšie, pretože aj keď vieme aký je Paire často flákač, tak si myslím, že určite bude mať veľku motiváciu odraziť sa keďže na tvrdom povrchu hraje najradšej a navyše je to hráč s oveľa väčšími skúsenosťami ako Denis Novak pretože to v kariére dotiahol podstatne ďalej a verím, že svojím kvalitným servisom dokáže uhrať aspoň set, pridá aj na medzihre a nepríde sa tam úplne ponížiť, GL! :)

Tiket



Chat