• Dátum: 11.10.2020
  • Tip: Brescia a Brescia
  • Kurz: 2.13

Čaute borci!

Tu si dovolím s kolegom nesúhlasiť. Brescia má o dosť kvalitnejší tím ako domáci a dnes to potvrdia na ihrisku.

Je pravda, že Treviso pred debaklom o 40 v Miláne vyhrali 4 zápasy v rade, no išlo o taliansky pohár, ktorý brala väčšina tímov len ako formu istého rozohratia sa. Posledný zo zápasov bolo prvé kolo ligy s Trentom, ktoré je vonku polovičné, o čom sme sa presvedčili aj dnes.

No poďme si predstaviť tím Trevisa. Výbornou posilou bol Russell z nemeckého Crailsheimu alebo aj Mekowulu. Inak však v tíme nemaju nejaké extra hviezdy a podobne ako aj minulý rok ich tipujem niekde na spodné priečky tabuľky.

Naopak, Brescia mala vždy tie najvyššie ambície, v súčasnosti hrajú aj Eurocup, kde cez týždeň zvládli ťažký match s Ulmom, predtým tesne o bod prehrali s top tímom Virtus Bologna. Do tímu pred sezónou prišli opory ako Kenny Chery z Nanterre, T. J. Cline z Holonu, Tyler Kalinoski z Bandirmy, Dušan Ristic z Astany či Drew Crawford z euroligoveho Milána. V tíme zostali napríklad skúsený David Moss či Luka Vitali.

Za mňa tu je jasná voľba v podobe Brescie, ktorá po 2 ligových prehrách musí bezpodmienečne vyhrať nielen na konci zápasu, ale už aj v jeho polčase.

Tiket



Chat