• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Gasly Pierre
  • Kurz: 1.55

Motorošport a konkrétne Formula 1 niekoľko rokov nepatrila medzi moje obľúbené športy a úprimne, nemal som už nejaký čas preto ani vo Formule prehľad. Túto sezónu to však "hltám" a podľa štatistík sa zdá, že sa mi to rozhodne vypláca. Preto vyberám pár tipov na víkendovú Formulu opäť.

Prvým tipom je stávka na to, že sa Pierre Gasly z Alpha Tauri umiestni cez víkend v Nemecku na bodoch, teda v TOP10. Kurz je 1,55 a ja ho vidím ako veľmi atraktívny.

Šokujúci víťaz z Monzy má túto sezónu veľmi solídne a vyrovnané výkony. Z 10 pretekov nedokončil dvoje, čo je pri veľkom množstve havárii najmä v posledných pretekoch, stále veľmi solídna spoľahlivosť jeho monopostu.

Kvalitné výkony auta potvrdzujú aj výkony kolegu Kvyata, ktorí sa umiestnil v TOP10 v posledných troch pretekoch po sebe. Ak nerátame Gaslyho vypadnutie z Tuscan, tak on má dokonca 4 umiestnenia po sebe v TOP10.

Pri slabučkej forme Ferrari, viacerých vypadnutiach a tiež klesajúcej formy takého Mclarenu usudzujem, že tento tip je vysoko pravdepodobný a fair kurz vidím na úrovni 1,40.

Tiket



Chat