• Dátum: 02.10.2020
  • Tip: Sparta Praha
  • Kurz: 1.37

Vítam vás pri mojej analýze v ktorej som sa zameral zápas na AC Sparta Praha ktorý bude hostiť Jablonec

ACS prežíva po dlhsiej odmlke konečne skvelý vstup do sezóny taký aký sa na tento klub . Po piatich kolách má Sparta na konte 15 bodov z 15 možných . Trener Kotal dodal Sparte energiu a tá hraje na 1* . Káder Sparty bol paru rokov dozadu medzinárodná zmes no aktuálna Sparta vystupuje ako mužstvo tvorená prevažne Čechmi . Ofenzíva Hložek Julis pracuje na 1 čo úkazuje že Sparta dáva celkom dosť gólov skúsenosti tomuto mužstvu dodáva Bořek Dočkal a taktiež vo skvelej forme dvaja Krejčiovci .

Jablonec ten ako každý rok zažil obmenu kádra . Výsledky má celkom solídne 5.miesto a 10 bodov z toho 9 získali doma . Vonku to už taká sláva nie je , sice je tá kríza ale má štadiónoch je už niečo mali ľudí a myslím že aj to dodáva podporu mančaftu .

V skratke mame tu rozbehnutú Spartu a na opačnej strane Jablonec , sledoval som zápas proti Dunajskej a Jablonec bol schopný s nimi hrat len vtedy keď Dunajská nato netlacila ale v momente keď DAC začala hrať do plných dala gól ,vid otočka z 2:3 na 5:3 taktiež proti Bolke slabý výkon od Jablonca .Jablonec vonku na mna pôsobí ako polovičné mužstvo . Sparta má motiváciu je konecne na celé tabuľky a bude chcieť tam byt čo najdlhšie a myslím že s Jabloncom si poradí

Nech sa zelena

Tiket



Chat