• Dátum: 02.10.2020
  • Tip: Philadelphia
  • Kurz: 3.61

Zdravím.

V 4. týždni NFL som našiel hneď zopár kurzov, ktoré sú hrateľné a hodné analýzy.

Jedným z nich ja aj zápas 49ners proti Eagles.

Na San Francisco som písal analýzu minulý týždeň, v ktorej som predpokladal ich výhru nad Giants. Samého ma však prekvapilo, ako dominantná výhra to bola, čo napovedá tomu, že pre Giants bude táto sezóna znova sklamaním. 49ners majú bohužiaľ túto sezónu veľké problémy so zraneniami na kľúčových postoch: Nick Bosa DE , Jimmy Garoppolo QB, Raheem Mostert RB, Jordan Reed TE a ostatní. Jediná dobrá správa je návrat TE Kittla.

Philadelphia Eagles nezačali sezónu vôbec dobre. 2 prehry a jedna remíza. Pre kvalitu tímu Eagles je to katastrofa. Trápi sa hlavne útok, ktorý ani v jednom zápase nedal viac ako 20b. Ako silná stránka sa dá označiť ich obrana, hlavne D line a behový útok. Eagles však nemožno odpisovať zo zápasu. V minulosti už mnoho krát ukázali, že v kľúčový moment vedia zabrať a vyhrávať zápasy. Papierovo je tento tím veľmi silný.

V zápase týchto dvoch mužstiev verím hosťujúcemu tímu, ktorý keď chce túto sezónu ešte niečo dosiahnuť musí zabrať. Papierovo sú silnejší tím ako 49ners a myslím si, že hlavne obrana dá náhradnému QB 49ners v zápase zabrať a vôbec to nebude mať jednoduché. Verím, že zranení hráči budú San Franciscu chýbať a Philadelphia si pripíše 1. výhru.

Zápas je kurzovo veľmi zaujímavý a ak chcete bezpečnejšiu variantu, kľudne by som sa nebál handicapom pridať nejaké body Eagles. + 6.5 za kurz 1.96 je veľmi slušné.

Nech sa darí.

Tiket



Chat