• Dátum: 30.09.2020
  • Tip: Errani
  • Kurz: 3.35

Errani sa konecne rozohrala a zda sa,ze pomaly nabera sebavedomie. Hral som a pozeral som jej zapasy s Puig a Martincovou a bol som naozaj prekvapeny,ze z jej hry a este viac z toho,ze dokazala vyhrat 2-0.Errani bola vo svojej zlej forme masina na dvojchyby a podavala zo spodu.Jasne servis ostal jej slabinou,ale uz ma na nom vyse 75%,takze velke zlepsenie.Errani hra cisto obranarsky tenis,pri ktorom vrati mega vela lopt spat na superku a caka kym sa vyhadze.Tieto zapasy byvaju velmi tazke na fyzicku a pre hracky,ktore nevedia tvorit hru.

Bertensova sice tvorit vie,ale kondicne je uplne mimo, pretoze ma zranenu achillovku. Nema zapasovu prax po restarte, nema vysledky a je vidiet, ze si prilis neveri. Pred FO dokonca aj skrecovala Ostapenkovej. Pomala antuka dnes urcite pomoze skor Errani,pretoze dobehne ovela viac lopt a tym padom holandanka bude muset kondicne zabrat a kedze nie je zdravotne fit, tak to bude mat dost tazke..Pokial Errani udrzi svoj momentalny standart a nepolavi proti svetovej 8icke, tak podla mna vyhra.

H2H je 0-5 z pohladu Bertens,ale zapasy su stare. Avsak forma je urcite na strane talianky.Super tip pre menej odvaznych je aspon set pre Errani, mne sa vsak velmi paci kurz na vitaza zapasu.Vidim v nom hodnotu a preto si zahram.Myslim si,ze Bertens to bude mat proti Errani tazsie ako naznacuju kurzy.

Tiket



Chat