• Dátum: 11.07.2020
  • Tip: Manchester U.
  • Kurz: 1.31

Aloha...

Zahrám si prvú Anglickú ligu, konkrétne Manchester na domácej pode proti Southamptonu. V tomto zápase je určite favoritom Manchester, ktorý stále ohrozuje postup do ligy majstrov a verím, že zápasy ako je tento by ich nemal položiť..

Mancheste sa nachádza momentálne na piatej priečke, tesne za Leicestrom. Od 4. priečky ich delí len jeden bod, čiže výhra na domácej pode by ich mohla dostať o priečku vyššie. Ich aktuálna bilancia je 16/10/8, čo im robí 58 bodov do tabulky. Na konte majú nastrielaných 59 gólov a inkasovali 33. Ich aktuálna forma sa mi veľmi páči.. posledne vyhrali proti Aston Ville v nie veľmi ťažkom zápase 0:3, predtým vyhrali proti Bournemouthu 5:2 na domácej pode.. ďalej hrali proti Brightonu ktorých tiež porazili, ale chcel by som poukázať na Sheffield, čo beriem ako ťažšieho súpera, ktorého dostali doma zdolať 3:0, čo je pri tomto zápase určite adekvátny argument k ich forme, pretože proti spodku tabulky predsa len je lahšie získavať body..

Čo sa týka Southmaptonu, tak sú v strde tabulky na 12 priečke, čiže im o nič nejde. Nevýhodu majú že hrajú na vonkajšej pode.. Ich bilancia je 13/5/16, čo im robí 44 bodov. Posledne remízovali proti Evertonu 1:1, predtým prekvapujúco vyhrali nad City.. v tomto zápase ale prekvapenia neočakávam, takže idem hrať jednotku

Tiket



Chat