• Dátum: 08.07.2020
  • Tip: 2:0
  • Kurz: 1.67


Thiems7, Tenis muži - dvojhra

Thiem Dominic - Struff Jan Lennard 1

V rámci Thiems7 som sa rozhodla po tom čo som dnes videla zahrať si určite na Thiema. To je samozrejme tenisová extratrieda a 3.hráč sveta. V tejto sezóne má bilanciu 27/6 a z toho na antuke 18/2. Prehry má ešte z Rio de Janeira s Magerom a po koronapauze prehral už len s Ofnerom v troch setoch. Okrem samozrejmých výhier z domácich prípravných zápasoch hral aj na Adria Tour v Belehrade a celý turnaj vyhral keď zdolal Dzumhura, Lajovica, Dimitrova a vo finále aj Krajinovica. Tu si v prvom zápase poradil s Ruudom po setoch 7:5 7:6 po veľmi dobrom výkone a pestrej hre a rovnako ak s Rublevom 7:5 6:4. Je pravda že Thiem už postúpil, ale on je predsa organizátor turnaja a isto tu nebude kalkulovať a púšťať nejaké zápasy súperom len tak.

Struffovi patrí pozícia č.34 v rebríčku, keď najvyššie bol o jedno miesto vyššie ešte. V sezóne však má bilanciu 11/7 a hral akurát jedno štvrťfinále a to bolo všetko. Po koronapauze hral jeden podnik v nemecku v rámci DTB German Pro Series. Hral tam však len s priemernými hráčmi kvalít futures. Porazil teda Sanchez Martineza, P.Hellera a J.Lenza. A čo bolo obrovksým prekvapením prehral s Rosenkranzom na ktorého bol kurz 6,35! Myslím že jeho forma a kvality na Rubleva stačiť nemôžu.porte v priamom prenose. Musím povedať že proti Rublevovi hlavne výborne podával a zápas smolne prehral. V závere zápasu nakoniec Struff za stavu 13:12 netrafil absolútne jasný smeč na sieti pri svojom podaní a aj vďaka tomu nakoniec Rublev Struffa dá sa povedať udolal 3:6 6:4 15:13. V druhom zápase porazil Struff nóra Ruuda 6:4 6:4. Struff má veľmi kvalitné podanie ale na Thiema bude málo!

Vo vzájomných zápasoch vedie Thiem 3:1, a po výkonoch v prvom aj druhom hracom dni by tu bolo pre mňa obrovským prekvapením keby sa to nezvýšilo na 4:1 pre Thiema.

Veľmi rada si tu zahrám určite na Thiema.

Tiket



Chat