• Dátum: 06.07.2020
  • Tip: Basaksehir
  • Kurz: 1.38

V tureckej Superlig to vyzerá na veľkú majstrovskú bitku medzi Basaksehirom a Trabzonsporom. Štyri kolá pred koncom je prvý Basaksehir s dvojbodovým náskokom na rivala v boji o titul. Majú to veľmi dobre rozohraté pretože posledné štyri zápasy hrajú všetko proti tímom zo spodnej polovice tabuľky a ak ich teda zvládnu za plný počet bodov nemusia sa pozerať na súpera. V utorok privítajú na svojej pôde Denizlispor, ktorý je v tabuľke na 13. mieste a aktuálne má náskok troch bodov na vypadávajúce pozície.

Kvalita kádra je na strane domácich. V ich kádri nájdeme viacero známejších hráčov : Škrteľ, Clichy, Mehmet Topal, Inler, Visca, Elia, Robinho, Crivelli či Demba Ba. Z kádra súpera sú najznámejšími hráčmi bývalý hráč Liberca Sackey, Hugo Rodallega či Tiago Lopes.

Aktuálna forma takisto hovorí pre domácich. Tí po koronapauze vyhrali doma s Alanyasporom, vonku s Ankaragucu, remizovali doma s Galatasarayom a vyhrali na ihrisku Antalyasporu. To hostia sú na tom o dosť horšie keď uhrali len remízu v Rizespore a prehrali s Besiktasom, Gaziantepom a Sivasporom.

Vzájomné zápasy už sú staršieho dáta a tak spomeniem len jesennú remízu 1-1 na pôde Denizlisporu. V tomto zápase hrajú všetky papierové predpoklady pre domácich a ja verím, že na ceste za tureckým titulom ich Denizli nepribrzdí a zahrám si ich výhru vo vyššej dôvere.

Tiket



Chat