• Dátum: 04.07.2020
  • Tip: Více než 3.5
  • Kurz: 2.12

zdravím Vás dnes mám opäť pripravených pár tipov a začnem v Anglicku. Red Devils proti Bournemouthu. Stávka na to že hostia budú mať minimálne 4 rohy v zápase. Toto by nemal byť problém pre hostí samozrejme jedna vec sú štatistiky a druhá vec samotný zápas. Nuž tak teda môžme začať zo vzájomnými zápasmi.
Štatistika rohov medzi ManU a Bournemouthom.
Bournemouth Manchester Utd 4 : 10
Manchester Utd Bournemouth 4 : 5
Bournemouth Manchester Utd 9 : 5
Bournemouth Manchester Utd 8 : 5
Manchester Utd Bournemouth 4 : 9
Manchester Utd Bournemouth 15 : 2
Bournemouth Manchester Utd 4 : 2
Manchester Utd Bournemouth 7 : 1
Bournemouth Manchester Utd 4 : 7

Spomedzi vzájomných zápasov sa hosťom z deviatich zápasoch nepodarilo iba dvakrát dosiahnuť métu štyroch rohov. Ako je vidno zaujímavosťou je aj to že hostia vyhrali na rohy 5 x. Ja určite skúsim ďalší tip na výhru hostí v počte rohov v kurze cez 7 :-)

Bournemouth túto štatistiku potvrdil aj proti Arsenalu, Sheffieldu, Chelsea, Liverpoolu, Crystal palace, Wolves či Newcastle. Proti ManU sa im v tomto darí taktiež. Proti červeným uhrali hranicu 4 rohov tými ako Brighton, Sheffield, Everton, Wolves, Aston Villa či Watford. V Anglickej lige to nie je ničím výnimočné tam sa môžu udiať také veci že mnoho ľuďom ostanú len oči pre plač . Ja osobne by som sa nedivil ani výhrou hostí či už to bude na góly alebo na rohy. V obidvoch prípadoch sú tam krásne kurzy.

Tiket



Chat