• Dátum: 04.07.2020
  • Tip: Bodö Glimt
  • Kurz: 1.64

Aloha...

Na nedelu tu mám jeden ťažší zápasík s kurzom 1.6.. Hrajú proti sebe domáci Bodo a Brann Bergen v prvej Norskej lige Elitserien

V Nedelu si zahrajú proti sebe prvý s tretím v tabulke. Tieto zápasy sú vždy ťažšie a preto aj ten väčší kurz, ale vzhladom k tomu že Bodo majú zatial perfektné skóre a hrajú veľmi dobre, tak si myslím že by mali vyhrať. Bodo patrí medzi tie lepšie kluby prvej Norskej ligy. Posledne sezónu 2019 skončili na druhej priečke s 54 bodmi. Momentálne sa hralo 5 kôl a majú perfektnú bilanciu 5/0/0, takže zatial im ide veľmi pekne, nastrielali 19 gólov, čo je tiež veľmi slušné a získali teda 15 bodov.. Vyhrali aj proti Rosenborgu, čo je jeden z najlepších klubov Norskej ligy, ktorí získali 14x titul..

Brann sú určite horším celkom, minulú sezónu sa držali niekde v strede tabulky v priemere. Momentálne sa im celkom darí, ale ja Bodo Glimt to určite nemá. Získali 10 bodov a ich gólove skore je 9:5, čo je dosť rozdiel oproti domácim. Ako som písal celkom sa im darí, čo sa ale môže veľmi rýchlo zmeniť, vzhľadom k tomu že sa hrá len 6 kolo..

Dovera 10/10

Tiket



Chat