• Dátum: 01.07.2020
  • Tip: Liverpool
  • Kurz: 2.53

Manchester City privíta Liverpool, a ja v tomto zápase vsádzam na výhru hostí. Volím ale opatrnejší tip bez remízy, kde ak zápas skončí nerozhodne, vklad sa vracia.

A priamo k udalostiam. Liverpool po poslednej prehre Manchestru City s Chelsea získal titul v Premier League. Získal by ho tak či tak, bola len otázka kedy. A vyšlo to zrovna pred vzájomným zápasom so City, kde im práve domáci a aktuálny šampión bude robiť Guard of Honor (privítanie a gratulácia nových šampiónov, v skratke).

Zápas to bude určite pikatný a s veľa otáznikmi. Liverpool má titul už istý, može prísť troška mentálne uspokojenie, pri Kloppovi si to ale moc dovolit pred takto prestýžnym zápasom ale asi nedovolia. Hostia zo základnej zostavy nemajú žiadne absencie.

Manchester City tiež nemá o čo hrať. Budúci rok sa ich navyše netýka ani Liga Majstrov takže umiestnenie je nepodstatné. Ale určite sa budú chcieť vytiahnuť na nových majstrov, posobne to aj cíti Guardiola. Z hlavnej zostavy bude určite chýbať Aguero ktorý je mimo na zvyšok sezóny.

Kvalitou aj celkovo mentálnym nastavením je na tom lepšie Liverpool. A ja preto verím, že ak tento zápas neskončí remízou, ďalšie tri body pojdu k červeným. 10/10

Tiket



Chat