• Dátum: 01.07.2020
  • Tip: Giustino
  • Kurz: 1.49


National Tennis Tour Italy, Tenis muži - dvojhra

Giustino Lorenzo - Vavassori Andrea 1

Tu som sa rozhodla využiť veľmi pekný kurz na taliana Giustina. Ten by rozhodne tento zápas mal zvládnuť, je to skúsenený challengerový hráč s nemalými úspechmi. Najviac toho hráva na antuke. Tento rok držal pred korona pauzou bilanciu 8/8 a to neodohral ani jeden zápas na obľúbenej antuke. V rebríčku mu patrí 153.miesto a maximum má miesto č.127. Po koronapauze už hral na TPG Exhibition Series kde mal bilanciu 5/3. Nestačil 3x na Vilella Martineza a porazil 2x Slobodschikova, 2x Martos Gomesa a dokonca aj Dieza. Výborne sa prezentoval aj na Campionati Italiani Assoluti minulý týždeň kde si zahral semifinále, v ktorom nestačil na neskoršieho víťaza a prvého nasadeného Sonega. Predtým porazil Bonadia, Begu a Fonia bez straty setu. Tu mal v prvom kole ľahkú prácu s F.Arnaboldim 6:4 6:0.

Vavassori je v rebríčku až 303. a maximum má 278.miesto a je to len priemernejší hráč v porovnaní s Giusinom, nakoľko hráva aj futures. Tento rok drží bilanciu 13/7, keď jeden futures hral finále a zahral si ešte jedno semifinále v Bendigo challenger. Minulý týždeň hral tiež Campionati Italiani Assoluti a hral tak isto semifinále cez Forti, Fabbiano a Moroni. Až 2x však postupoval cez supertiebreak a potom patom s Arnaboldim jasne 1:6 2:6. Tu sa už na supertiebreak nehrá a bude mať veľmi ťažkú úlohu na momentálne dobre hrajúceho Giustina uhrať dva plné sety. Tu v prvom kole prešiel cez Bortolottiho 6:3 6:3.

Vo vzájomných dueloch je to 2:2 ale posledný zápas sa hral v roku 2020 a vyhral ho Giustino 6:3 6:3 sa hrali v 2017 a skôr.

Ja dnes veľmi ochotne a rada a idem do tipu na Giustina.

Tiket



Chat