• Dátum: 28.06.2020
  • Tip: Real Madrid
  • Kurz: 1.48

Vo večernej dohrávke 32. kola španielskej ligy si zahrám výhru favorizovaného Realu Madrid na pôde Espanyolu Barcelona.

Espanyol sa aktuálne nachádza na poslednom mieste tabuľky, na Leganés a Mallorcu majú minimálne straty, ale to sú tiež mužstvá čo sú na vypadávajúcich pozíciách. Na Eibar, ktorý drží poslednú nezostupovú pozíciu strácajú už 8 bodov čo je pár kôl(7) pred koncom súťaže dosť nepríjemná pozícia. Real je na opačnom konci tabuľky aktuálne na druhom mieste s jednobodovou stratou na vedúcu Barcelonu, ale má odohraný o jeden zápas menej takže sa v prípade víťazstva môže usadiť na čele tabuľky.

Rozdielna je aj aktuálna forma oboch tímov. Espanyol síce začal dobre keď doma vyhral s Alavesom a uhral bod na pôde Getafe, ale potom prišli dve prehry s Levante a Betisom. Real zatiaľ po coronapauze vyhral všetky štyri zápasy a to mal doma s Valenciou a na pôde San Sebastianu dvoch veľmi nepríjemných protivníkov.

Vzájomná bilancia posledných zápasov hovorí jasne pre Real. Ten z posledných 15 zápasov s Espanyolom vyhral až 14. Dnes mu síce bude chýbať pre kartový trest Luka Modrič, ale ja očakávam že s vidinou prvého miesta v tabuľke biely balet tento zápas zvládne za plný počet bodov.

Tiket



Chat