• Dátum: 26.06.2020
  • Tip: BIG -1.5
  • Kurz: 2.08

Iba v skratke : Mega naslapany online tim proti budget mousesports = all in na nemcov. Okej, ale teraz vazne.

To co predvadza v poslednych tyzdnoch BIG je neskutocne, valcuju vsetkych rad radom vysledkami 2-0. Ich online CSko je neskutocne, 8 vitazstiev v rade, 85%+ win ratio, vyhraty DH, vyhrata kvalifikacia na ESL PL, bezproblemovy postup tu na summit. Jednotlive zapasy nie je prilis potrebne rozpisovat -- za zmienku stoja 3 vitazstva nad Faze 2:0, otocka vo finale v DH proti G2 (1. tim sveta) z 0:2 na 3:2 a pod. Hraci BIGu maju neuveritelnu palebnu silu, ich entry fragger Xantares s ratingom 1.22 je ten, koho chcete mat v time . Dalsou vyhodou pre BIG je pozicia na AWP - syrson s ratingom 1.24 sa neskutocne rozohral a pomaly tiez stupa v historickych tabulkach - momentalne sa nachadza na 4 priecke s killmi s AWP . Ostatni rifleri su tiez ovela lepsi ako hraci OG, takze palebnej sile BIGu sa len tazko vyrovnaju. Nehovoriac o velmi vyhodnom mappoole, ale to este rozoberiem.

OG nemaju uplne zlu formu, ale nehravaju na tak kvalitnych turnajoch s tak kvalitnymi timami ako BIG. Ich vysledky su striedave - no stabilne nedokazu porazat nikoho, mozeme si vsimnut, ze sice dokazu porazit priblizne rovnako silne timy ako Contact alebo Forze, no v zapäti s nimi hned dokazu rupnut. Ak sa im do cesty pripletie niekto kvalitnejsi ako napriklad Havu, NIP, Team Spirit a pod. tak su z toho vacsinou prehry 0-2. Na summit presli kvalifikaciou, no urcite treba povedat to, ze mali najlahsieho pavuka v prvom kole Sprout a v druhom CONTACT/avez . Uz pred touto kvalifikaciou hrac NBK hovoril, ze pokial sa im nepodari prejst cez tento lahky los, budu sa musiet zamysliet nad zlozenim timu. Nastastie pre nich sa im to podarilo. Co sa tyka hracov, tak urcite vynika Maantu s priemerom 1.13, co je stale malo oproti Syrsonovi. Ostatni 4 hraci drzia rating na hodnote cca 1.00. Velkou nevyhodou v tomto zapase bude ich mappool. OG hra najlepsie na mapach Train a Nuke - Train je permaban BIGu a pickovat NUKE proti BIGU bude asi celkom sebevrazda, nakolko su momentalne na nom urcite najlepsi na svete.

Draft : BIG ban Train a OG ban VTG. Pravdupovediac neviem co si OG pickne, pretoze pickuju iba Train/Nuke/Mirage - 2 z nich uz som rozobral a ta tretia asi tiez nepotrebuje komentar. BIG ma na 18 Mirage mapach cez 70% WR. OG podla mna musi ist do rizika a picknut Overpass (tam je mozno priestor na nejaky upset, ale osobne si myslim, ze riskovat nebudu a picknu Nuke). BIG potom zoberie pravdepodobne Mirage, jednoducho mozu si zobrat co chcu - momentalne maju taku nabitu palebnu silu, ze dominuju na vsetkych mapach.

Pokial BIG zahra tak ako hra doteraz, tak ja som nenasiel absolutne ziadny priestor, kde by mohli stratit mapu. Najvacsia sanca je na OP, kde im chyba zapasova prax, ale OG na nej porazili iba Fate a Avez takze ziadna hitparada. Je mi jasne, ze BIG uz musi nieco aj prehrat, ale neverim, ze ich porazia zrovna OG. Osobne som cakal kurz pod 2, niekde na urovni 1.85.

Najradsej by som to napalil za ALL IN, ale to sa vymyka principom stavkovania, takze ukojim svoje chutky a dam si to za vyssi stred, kedze sa jedna o hdc.

Tiket



Chat