• Dátum: 24.06.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 5.5

Stuart Armstrong nie je žiaden ostrostrelec a hrať ho pri nejakom nižšom kurze by bol nezmysel. Kurz 5,50 mi už ale príde prehnaný a vidím v ňom naozaj slušnú hodnotu.

Škótsky reprezentant v tejto sezóne dlhodobo nastupoval len ako náhradník, no v posledných zápasoch už dostal priestor v základnej jedenástke. Všetky štyri góly v tejto sezóne Premier League dal v tomto roku a ten posledný v poslednom zápase proti Norwichu.

Na to, že hrával väčšinou len veľmi málo a začal nastupovať v základe až nedávno, je strelecky veľmi aktívny. Má na konte 34 striel - len štyria hráči Saints majú túto sezónu viac a z toho až 15 na bránu, čo ho radí na delené tretie miesto - len 2x viac má Ings, ktorý ale aj hral mnohonásobne viac minút.

Tentoraz privítajú Arsenal, ktorý je v hroznej forme. Prehra o triedu proti City a 2:1 na pôde Brightonu, pričom majú zranenú celú plejadú hráčov - medzi nimi takí dôležití hráči ako Sokratis, Torreira, brankár Leno, Martinelli či Xhaka.

Atmosféra v Arsenale rozhodne nie je dobrá. Navyše, z posledných 3 vzájomných zápasov získali Kanonieri len 4 body a inkasovali 5x.

Fair kurz v tomto prípade na úrovní 4,25.

Tiket



Chat