• Dátum: 21.06.2020
  • Tip: Neprohra FC Sevilla
  • Kurz: 1.47

Pondelkový večer prinesie zaujímavý súboj medzi Villarrealom a Sevillou.

Domáca žltá ponorka vstúpila po Korona pauze 3 víťazstvami, a všetky s rovnakým skóre 1:0. Po dominancii s celtou vigo, kde sa víťazstvo zrodilo až v závere, však prišli zápasy, kde mohli byť za tri body veľmi šťastný, keďže dokázali ubrániť tlak Granady, kde mal villarreal len jednu strelu na bránu a tá rozhodla celý zápas. Ešte predtým odohrali vyrovnanú partiu s mallorcou.

Tieto kluby, ale predsa nie sú na úrovni Seville. Ta vstúpila po pauze o niečo horšie, ale predvádzaná hra bola dobrá, po víťazstve nad Betisom, prišla smolná remíza s Levante, kde si Sevillania vstrelili vlastný gól. Posledný zápas s Barcelonou, Sevilla nehrala vôbec zle, Barcelonu nepustili takmer k ničomu, jednu veľkú šancu v závere spálil Suarez, ale Sevillania, mali 3-4 šance ktorými mohli rozhodnúť, no sklamalo ich zakončenie a výborne zákroky obrancov Barcelony.

Víťazstvo domácich v tomto zápase nečakám. Myslím si, že sa body budú deliť alebo si výhru uchmatnú hostia, ktorý bojujú s Atleticom o tretie miesto a na chrbát im tlačí Getafe, takže straty si nemôžu dovoliť. Nech sa zelená. Budem tento zápas hrať aj sólo.

Tiket



Chat