• Dátum: 18.06.2020
  • Tip: Valencia
  • Kurz: 5.4

tak vás zdravím opäť včera to len tak tak vyšlo a dnes tu mám jednu špecialitu pripravenú. Madridský Real proti Valencii. Kurz cez 5 na to že Valencia bude mať viac rohov ako Real musím skúsiť. V prvom rade hráči z Valencie nie sú žiadne béčka. V druhom rade pre mňa Real už nie je takým excelentným mužstvom ako voľakedy. Samozrejme fanúšikovia Realu ma isto odsúdia ale ja to tak cítim. V treťom rade hrá sa bez fanúšikov čo je určite lepšie vždy pre hosťujúci tím. V prvom takom zápase vyhral Real nad Eibarom 3:1 ale na rohy to bolo 3:3 a málo chýbalo aby nakoniec hostia na tie rohy vyhrali. O čo je lepší Eibar od Valencie? Nech si každý položí otázku. Je pravda že Real je doma silný keď má podporu fans v žilách to prúdi a proste ten domáci tím ide na plné obrátky ale takto bez nich to môže byť zaujímavé. Je to ako neutrálny štadión a na takých sa môžu udiať veci. Sevilla túto štatistiku ovládla keď síce zápas proti Realu prehrala ale na rohy vyhrala 4:2. Pozrime na vonkajšie zápasy Realu a štatistiky rohov.
Betis Sevilla 6:2
Osasuna 4:3
Zaragoza CDR 6:6
Unionistas CDR 6:4
Valencia 7:4
Getafe 7:4
Alaves 9:4
Eibar 6:6
Mallorca 4:4

Takto by som mohol pokračovať až do roku 2000 no proste Real tie zápasy poväčšine vyhráva ale na rohy často vonku zlyháva. Doma tiež nie sú stopercentný aj keď vyhrajú je to buď o jeden dva rohy. Príklad
Osasuna 7:5 vyhrali
San Sebastian 4:3
Espanyol 5:3
Bilbao 6:4

Ja tento kurz musím skúsiť z dôvodu že sa nejedná o slabého súpera Valencia patrí medzi popredné tímy ktoré vedia poriadne zatopiť hocijakému mužstvu. Hrá sa bez fanúšikov je to ďalšie plus pre Valenciu. Obidva tímy potrebujú bodovať tak očakávam útočný futbal z oboch strán. Ktovie aké zostavy sa objavia je ťažko niečomu veriť keďže je program nahustený očakávam aj zmeny v zostavách. Čítal som že sa neobjaví Isco v zostave otázka je nad Hazardom, Zidane bude určite točiť hráčov o tri dni ich čaká ešte silnejší San Sebastian a tam keď stratia body dovolím si tvrdiť že šance na zisk titulu sú stratené. Je tu veľa otáznikov v tomto zápase Real prevahu bude mať ale čo sa týka rohov tam to je podľa mňa diskutabilné. V každom prípade toto nieje žiadna tutovka tak zvážte vklady ale ja toto nenechám len tak ten kurz je kráľovský. Prajem GL všetkým.

Tiket



Chat