• Dátum: 09.06.2020
  • Tip: Ne
  • Kurz: 1.39

Cez víkend som bol dvakrát s touto stávkou úspešný a tak sa pokúsim ju zopakovať aj pri duele českej ligy medzi Slováckom a Bohemians Praha.

V tomto zápase bookmakri neočakávajú veľa golóv. Kurz na under 2,5 gólu sa pohybuje na hranici 1,60. To je aj na českú ligu v ktorej nezvyknú bývať nejaké gólové hody posadené celkom nízko, ale má to svoje odôvodnenie. Keď si pozrieme posledných 10 vzájomných zápasov tak sa tieto tímy cez túto hranicu dostali len raz a aj to veľmi tesne pri výsledku 2-1, ostatných 9 duelov skončilo underom. Celkovo v tých 10 zápasoch padlo len veľmi chudobných 12 gólov.

Pre oba tímy je tento duel dosť dôležitý. Dve kolá pred koncom základnej časti poškuluje domáce Slovácko zo siedmeho miesta po miestenke v top šestke a hostia zase túžia udržať aspoň aktuálnu 10. pozíciu aby sa vyhli bojom v skupine o záchranu.

Samozrejme, že sa jedná o špecifický druh stávky. Kľudne môžme mať prehratý tiket aj pri výsledku 1-0, ale na druhej strane kľudne môže byť výherný aj pri výsledku 3-3. Ako som písal v úvode v tomto dueli sa veľa gólov neočakáva a ja verím, že strelci budú trafovať len nohami.

Tiket



Chat