• Dátum: 07.06.2020
  • Tip: Team Vitality
  • Kurz: 1.5

Zdravím Vás pri mojej analýze k zápasu Heroic-Team Vitality
Heroic je dánsky tím, ktorý sa nachádza na 27 priečke rebríčka. Patria k tímom s veľkým potenciálom do budúcnosti, keďže priemerný vek je 21 rokov. Na poslednom Dreamhacku dokázali potrápiť G2 s ktorými prehrali 1:2 a proti Northu dokonca vyhrali 2:0. Tieto zápasy začali ich dobrú formu a dostali sa na Winstreak 10 aj keď to už boli skôr zápasy s tier 2 tímami, ktoré nemajú už takú kvalitu. Posledný zápas odohrali s Complexity kde prehrali 0:2.
Team Vitality je francúzsky tím, ktorí patrí momentálne k špičke CS:GO scény. Nachádzajú sa na 10 mieste v rebríčku aj keď očakávam, že pôjdu postupne vyššie, keďže ich výkony sú fantastické. Majú v tíme momentálne najlepšie hrajúceho hráča a tým je Zywoo(rating 1.27), ktorý má momentálne lepšiu formu ako napríklad S1mple. V poslednom zápase porazili dobre hrajúci NiP aj keď prvú mapu a zároveň svoj pick prehrali, no v ďaľších dvoch mapách zápas otočili.

Ak nepríde podcenenie zo strany TV ako napríklad v zápase s tímom SAW (aj keď to bola Bo1, ktorá nahráva outsiderom) očakávam hladkú výhru. Zohratosť aj kvalitu drží Vitality čo nám len nahráva. Nech sa zelená.

Tiket



Chat