• Dátum: 04.04.2020
  • Tip: Fnatic -1.5
  • Kurz: 2.04

Po vcerajsom velmi napinavom a prekvapivom vysledku 3:2 pre Mad Lions si moze kazdy hrac ci analitik povedat, ze je mozne vsetko a ze ak to dokazali ML tak preco nie Origen, ktory podla vysledkov z jarneho splitu maju rovnake skore ako Fnatic.

Fnatic ako celok ma vsak dnes obrovsku vyhodu ci uz po mentalnej stranke aj silnu motivaciu dnes uspiet prave preto, ze ich rival G2 zlyhali. Tyto hraci sa navzajom vsetci dobre poznaju a toto prekvapenie moze nepriamo nakopnut Fnatic a zaroven postavit Origen do pozicie kedy viacej ludi od nich ocakava vyhru. Co sa tyka jednotlivych hracov tak skusenosti su na strane Fnatic. Nepredpokladam zeby nam LEC tuto sezonu nadelila dva upside down vysledky v rade.

Teraz by som chcel trochu blizsie priblizit preco prave kurz -1.5 je najviac prijatelny z danej ponuky. Ak verime v tym Fnatic, ze dnes vyhraju a su lepsim tymom tak su tri moznosti ako stretnutie moze dopadnut 3:0 / 3:1 / 3:2 .
Vysledok 3:2 sme uz v Playoff videli vdaka velkemu zlyhaniu tymu G2 malo kedy sa zvykne dva krat po sebe rovnaky vysledok zopakovat preto je tento vysledok zo statistickeho hladiska menej pravdepodobny. kurz 2.04 v podstate pokryva 66% z moznych vysledkov hry ale realne si myslim, ze to cislo je vysie na zaklade sledu udalosti ktore sme mali sancu vidiet.

Nechcem rozpisovat uplne do hlbky nakolko ide o analyzu a nie blog. V skratke dnes ocakavam vyhru Fnaticu a to v pomere 3:1 / 3:0. Dufam, ze dnes vyhra lepsi tym a Fnatic si utvrdi poziciu dominanta v LEC.

Tiket



Chat