• Dátum: 27.03.2020
  • Tip: Více než 8.5
  • Kurz: 1.7

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Junost vs Soligorsk...

Prvý finálový zápas hokejovej Bieloruskej Extraligy je za nami, Junost si aj podľa mojich predpokladov poradilo so Soligorskom a to naviac po jednoznačnom výsledku 5:1.
Pre Soligorsk bol predsa len vstup do finále príliš rýchly po ich dramatickej semifinálovej sérií proti Grodnu, Junost mal viac času na prípravu a to sa aj odzrkadlilo nie len na výsledku,ale aj obraze hry.

Tí čo ste tento zápas pozerali, všimli ste si, že sa hrá už aj tu bez divákov, čo je ďalšia veľká zmena v tomto play off.

Čo očakávať v druhom zápase?
Osobne som sa chcel pobrať opäť cestičkou tipov na strelcov gólov, ale potom som nadobudol lepší pocit z iného tipu, tentokrát odporúčam, že v zápase bude minimálne 9 dvojminútových trestov.

V prvom finálovom zápase bolo dvojminútových trestov sedem, ale boli sme v úvodnom finálovom zápase a aspoň z môjho pohľadu sa takýto počet vylúčení dal predpokladať (mám na mysli, že nie príliš veľa vylúčení).
Ideme však do druhého zápasu a očakávam trošku iný zápas, minimálne trošku živší výkon od hostí, ktorí už musia zabrať.
V základnej časti boli vzájomné zápasy medzi týmito tímami vyrovnané, boli v pomere 5:5 a Soligorsk nemusí zúfať, na Junost zahrať vedia, je však treba bojovať od začiatku a hlavne po celých 60 minút.

Druhý zápas série vidím možno opäť trošku viac v prospech Junostu, ale nie som si svojim pocitom istý, že to domácim pôjde tak ľahko ako v prvom zápase.
Hostia pristúpia k zápasu inak, bude sa viac bojovať, očakávam kontaktnejší hokej, ako tomu bolo v prvom zápase a z toho ohľadu predpokladám aj viac dvojminútových trestov.
To čo sa neudialo v prvom finálovom zápase, t.j. vzájomné vylúčenia hokejistov, predpokladám, že pri súbojoch druhého zápasu sa ich dočkáme, minimálne deväť dvojminútových trestov je pre mňa v tomto zápase reálnym tipom.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat