• Dátum: 25.03.2020
  • Tip: Neprohra Walter Ferreti
  • Kurz: 1.55

1. nikaragujská liga, Futbal - muži

Juventus Managua - Walter Ferreti, TIP: x2

V strednej amerike v Nikarague pokracuje futbalova sutaz aj napriek koronakrize. V tomto zapase si rozhodne musim zahrat skor na hosti. Kvality by predsa len mali byt viac na ich strane ako u domacich. Ved Walter Ferreti je minulorocny vitaz zakladnej casti. V play off sice vypadli v semifinale s FC Managua ale velmi tesne po vysledkoch 2:2 a 2:3. Tento rok su zatial na 4.mieste a maju bilanciu 4-3-3 a skore 14:11. Je to aj tym ze im nevysli dva zapasy v rade ktore prehrali doma s FC Managua a vonku v Jalapa. Aj preto si myslim ze toto budu chciet odcinit a uz dalsi zapas si nepustia. Tretia prehra v sutazi co maju je s veducim Diriangenom. Tu jasne vidiet za vsetko ostatne okrem cela, alebo teda vrchnej polovice tabulky maju potrebne kvality. Vedia zahrat aj vonku kde teda prehrali len v Jalapa a ich bilancia je tam 2-2-1 a skore 5:4.

Juventus Managua je az na 7.mieste a z 10 zapasov dokazali vyhrat len 2!!! ich bilancia je tea 2-4-4 a skore 13:14. Je pravda ze doma sice maju obe tieto vyhry, ale dnes je proti nim velmi silny super a to uz neverim ze by uspeli za tri body.

Ferretti aj v minulej sezone s Juventus Managua neprehrali:
17.10.19 LP Ferretti Juventus Managua 1 : 1
04.08.19 LP Juventus Managua Ferretti 0 : 2

A aj v tejto sezone boli jasne lepsie hraci Ferretti vo vzajomnom zapase:
02.02.20 LP Ferretti Juventus Managua 4 : 1

Utocne sily Jalapy su hlavne v nohach dvoch hracov, kde kazdy zaznamenal z nich po 3 goly. Su to brazilcan Coelho a hondurasan Puerto.

Za hosti z Ferretti nastupuju 4-golovy domaci hrac Forbes, dalsi 4-golovy mexican Villalpando a 3-golovy argentincan Figueroa. Ja verim ze toto tri zariadi minimalne rovnaky pocet golov ako najlepsi hraci z timu Juventus Managua.

U mna je toto zapas skorej pre Ferretti a preto hram zaisteny tip x2 na nich!!!

Tiket



Chat