• Dátum: 25.03.2020
  • Tip: Diriangen
  • Kurz: 1.76

1. nikaragujská liga, Futbal - muži

Las Sabanas - Diriangen, TIP: 2

V strednej amerike v Nikarague pokracuje futbalova sutaz aj napriek koronakrize. V tomto zapase si rozhodne musim zahrat na hosti. Sily su tu rozlozene jasne a Diriangen je na cele tabulky s bilanciou 7-2-1 a skore 12:3. Vidiet ze jasne stavaju na obrane a verim ze aj dnes o tej jeden gol budu lepsi. Ved vonku dokazali vyhrat aj u Ferretti (4.miesto) 2:1, nasledne Chinandega (6.miesto) 1:0 a 1:0 vyhrali aj u predposledneho celku Real Maadriz. Celkovo tak maju vonku bilanciu 3-1-0 a skore 4:1.

sabanas ma uplne opacne problemy. Su na konci tabulky s bilanciou 1-2-7 a skore 6:23. No a toto su absolutne jasne problemy v utoku a obrane. Ak teda vezmeme do uvahy ze hostia naopak sa vedia presadit v utoku a goly nedostavaju tak toto pre domacich nevesti absolutne nic dobreho.

V minulej sezone sa vzajomne zapasy koncili vyhrou Diriangen 4:0 doma a na ihrisku v Sabanas sice 1:1, ale Diriangen viedol od 4.minuty golom Pucharellu aby v 82.minute vyrovnal domaci Gonzales. Dnes neverim v takyto scenar a pocitam ze domaci sa nepresadia ani raz!!!

Tento rok uz pre Diriangen prisla tiez facka, ked ich jedina prehra a zaroven jedina vyhra Sabanas je prave proti nim. Zapas v Diriangene koncil prehrou domacich 1:2, ked opat viedli od 11.minuty golom Zunigu 1:0 a to az do 68.minuty a golu Gonzalesa, nasledoval gol opat v 84.minute a tym prisla dalsia prehra Diriangenu.

Ja myslim ze tych faciek pre Diriangen uz bolo dost a verim ze sa tu jasne poucili. Kvality maju na to tak isto a mali by jasne vyhrat !!!

Za domacich sa tu ocakava ze nastupi aj druhy najlepsi snajper sutaze uruguajcan Zuniga so 4 golmi, tiez deviaty najlepsi strelec domaci Zuniga s 3 golmi a dvojgolovy Tellez.

U mna je toto jasny tip na vyhru Diriangenu!!!

Tiket



Chat