• Dátum: 23.03.2020
  • Tip: Yadanarbon -1.5
  • Kurz: 2.78

Nováčik ligy Ispe (minulú sezónu druhé miesto v 2.mjanmarskej lige) v stredu pocestuje na pôdu tímu Yadanarbon, ktorý v minulej sezóne skončil v najvyššej lige na štvrtom mieste. Z 22 zápasov celkovo 9 vyhrali a 8 prehrali. Doma vyhrali 5 z 11 zápasov a 3x prehrali.

V tejto sezóne hrali zatiaľ najmä vonku (6 z 9 zápasov), hostia zas hrali zatiaľ viac doma (5 z 9 zápasov). Oba tímy už v tejto sezóne hrali proti najlepším mužstvám ligy. Yadanarbon prehral proti lídrovi (Hantharwady Utd) na ich pôde 4:1, Ispe rovnako tak vonku - prehrali dokonca 5:0.

Proti druhému tímu (Ayeyawady) uhral Yadanarbon cennú remízu 1:1, Ispe proti tomuto favoritovi vonku prehrali 2:1.

Ispe má zatiaľ celkovo veľmi negatívnu vonkajšiu bilanciu. V 4 zápasoch dali jediný gól, 11x inkasovali a nedali ani gól. Treba ale férovo dodať, že šlo o tímy, ktoré sú v prvej polovici tabuľky.

Yadanarbon má z 3 domácich zápasov zatiaľ 4 body (skóre 4:5). Proti nováčikovi má doma jedinečnú šancu na víťazstvo. Kurzy u konkurencii už trocha viac padli a očakávam, že ich rola favorita sa do pozajtra z pohľadu tipujúcich a bookmakerov ešte posilní. Fair kurz vidím na úrovní 2,55.

Tiket



Chat