• Dátum: 22.03.2020
  • Tip: Team Vitality
  • Kurz: 2.08

Ahojte.
V čase, keď máme na výber medzi bahrajnskou treťou ligou alebo nigérijskou druhou, rozhodol som sa pre CS:GO.
V dnešnom zápase turnaja ESL Pro League Season 11 si to rozdajú tými VITALITY a NINJAS IN PYJAMAS.

VITALITY
Francúzsky tím, 10. tím sveta sa po odohraní troch zápasov na tomto turnaji nachádza na štvrtej priečke po dvoch výhrach nad GODSENT a ENCE a jednej nezmyselnej prehre s tímom SPIRIT.
Vitality zaznamenali minulý rok nejeden úspech, zatiaľčo ich hlavný "tahač" Zywoo sa stal najlepším hráčom sveta. Forma však pomaličky upadá a ich najväčším problémom je nevyrovnanosť, čo práve tento tím posúva na rovnakú úroveň s tímom NIP, čo môže viesť k vyrovnanosti tohto zápasu. Okrem spomenutej nevyrovnanosti, ďalšou nevýhodou je aj nedávna výmena hráča ALEX za mladíka menom misutaaa, čo čiastočne tiež ovplyvnilo kurzy.

NIP
Švédsky tím, ktorý sa momentálne nachádza na 12. mieste v rebríčku, pomaly ale určite stúpa formou hore. V roku 2019 to bolo z ich strany nemastné neslané, ale po výmene hráčov get_right a f0rest za mladé pušky sa zdá, že sa rodí celkom šikovný mladý tím.

SUMA SUMÁRUM
Ich posledný zápas skončil 2:0 pre VITALITY (kurz 1.30). NIP ťahá šnúru piatich víťazstiev za sebou a nemyslím si, že práve v tomto zápase to dajú na číslovku 6. Najlepší hráč sveta a jeho štyria kamaráti to zvládnu a aj keď to bude vyrovnaný zápas, kurz 2.08 beriem všetkými desiatimi.

GOOD LUCK HAVE FUCK.

Tiket



Chat