• Dátum: 21.03.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.38

Ahoj tipéri, vitajte pri mojej analýze k zápasu Santa Rita de Cassia vs Wiliete...

Futbalová liga v Angole je v súčasnosti jednou z najatraktívnejších líg sveta, veď tipéri toho príliš na výber nemajú a s radosťou sa odhodlajú riskovať aj pri tejto lige, ku ktorej by sme sa za normálnych okolností určite nedostali.

V nedeľu sa odohrá zápas medzi poslednou Santa Ritou a tímom zo stredu tabuľky, tímom Wiliet.
Favoritom tohto zápasu budú zrejme hostia, na ktorých konte je o 15 bodov viac, čo je viac, ako doposiaľ tím domácich spolu v úvodných 22 zápasoch nazbieral.

Myslím, že toto je dostatočným dôvodom na to, aby sme hosťom v tomto zápase verili, avšak, tím Wiliet nie je ani náhodou špičkou danej ligy a nie je dôvod, aby si domáci v tomto zápase neverili.
Ak si zoberiem, že najlepšie tímy ligy majú o 26, resp. 23 bodov viac, ako práve Wiliet, hráči Santa Rita určite nepôjdu do tohto zápasu zaskočení a budú bojovať o dôležité body.

Santa Rita má však jednoznačne najslabšiu defenzívu ligy, ich ofenzíva je druhou najslabšou v lige a pri skóre 14:37 sa nečudujme, že je tento tím tam, kde je.
Hostia majú rovnako podpiernú ofenzívu, ako aj defenzívu, skóre 20:24 je síce o poznanie priaznivejšie, ako u domácich, avšak rovnako nejde o nič výnimočné.

Santa Rita zbiera body najmä doma, Wiliet je naopak vonku skôr jalový, vypovedá o tom bilancia 1-3-7 a skóre 3:14.

Domácich teda určite v tomto zápase nezatracujem, očakávam skôr otvorený futbal, domáci si veriť pri bilancií Wiliete vonku, veriť môžu, istejší mi však pri tomto zápase príde tip, že v ňom uvidíme minimálne 2 góly.

Veľa šťastia.

Tiket



Chat