• Dátum: 06.03.2020
  • Tip: Získá 2 a více bodů
  • Kurz: 5.79

Anaheim Ducks privítajú Toronto Maple Leafs, a ja si v tomto zápase zahrám riskantnejšiu stávku, že kapitán domácich získa multipoint.

Hlavne prečo volím túto stávku, je že pre Toronto to bude b2b zápas. Dneska prehrali na nájazdy s LA Kings po remíze 0:0. To by ma ale netrápilo, v bránke bol ale výborný a jasná jednotka Andersen, takže v tomto zápase dostane príležitosť Cambell ktorý prišiel z LA na post dvojky. Osobne si nemyslím, že dosahuje takých kvalít aké Toronto potrebuje, na pozíciu dvojky je ale kvalitný určite hlavne kvoli možnostiam ktoré mali Maple Leafs bez neho.

Ryan Getzlaf je center prevažne prvej útočnej formácie, niekedy ho tréner točí s Henriquem a tak sa striedajú medzi prvým a druhým útokom. Je člen aj presilovkovej formácii.

Túto sezónu má zatiaľ 13g a 28a. Dva a viac bodov získal v 8 zápasoch, z toho ich bolo 6 na domácom ľade.

Anaheim naposledy vyhral na ľade silného Colorada a mal navyše aj čas na oddych. Toronto ide do b2b zápasu, navyše po 2 prehrách a s dvojkou v bránke. Obrane budú chýbať aj najlepší dvaja beci, Reilly-Muzzin. A preto som sa rozhodol skúsiť pri velkej ponuke domácich hráčov, multipoint pre Getzlafa. 10/10

Tiket



Chat