• Dátum: 03.03.2020
  • Tip: Více než 3.5
  • Kurz: 2.01

San José Sharks privíta Toronto Maple Leafs a aj keď očakávam výhru hostí, volím stávku, že dajú viac ako 3 góly.

SJ Sharks už boli často spomínaný. Tím absolútne sklamal túto sezónu, keď chceli bojovať o titul. Brankári majú mizerné čísla, zranil sa im Erik Karlsson, Dillon odišiel do Washingtonu a tak obrana je viac ako deravá. Nie nadarmo patria na Západe v počte inkasovaných gólov na 2.miesto (celkovo v NHL v tejto štatistike sú 6ty).

Toronto má ambíciu na Stanley Cup. Aktuálne sú na 7.mieste ale boj o postupovú TOP8 vo vyrovnanej Východnej konferencii bude napínavý do závere základnej časti. Počas sezóny ich trápila najma obrana, keď Anderson si v bránke vlastne nemohol oddýchnuť, lebo ho nemal kto zastúpiť. Toto sa ale zdá byť aj príchodom kvalitnen dvojky z LA už vyriešené. Torontu to v útoku šlape a so 233 vstrelenými gólmi sú najlepší tím celej NHL! V priemere to je cca 3,5 gólu na zápas.

Túto sezónu sa stretli raz a Toronto vyhralo 4:1.

Nakoľko verím že Toronto proti slabému San José predĺži víťaznú sériu, a keď beriem do úvahy že nastúpi najlepší útok čo bojuje o playoff, proti trápicej obrane ktorej o nič nejde, hranica 3,5 gólu pre hostí je lákavá a rád si ju v danom kurze zahrám. 10/10

Tiket



Chat