• Dátum: 02.03.2020
  • Tip: Pittsburgh a Méně než 9.5
  • Kurz: 1.78

Pittsburgh sa sériou 6 porážok dostal do pozície, kde začína pre nich boj o istotu playoff. Zatiaľ tam sú, no v prípade neprerušenia negatívnej série si narobia ešte väčšie starosti.

Pittsburgh - posledným dňom tradeov sa snažili ešte posilniť a rozšíriť aj svoj káder. Prišli útočníci Evan Rodrigues a Conor Sheary z Buffalo Sabres, výměnou za útočníka Dominika Kahuna. Rovnako prišiel zo San Jose Patrick Marleau.
V zápase proti Ottawe si potrebujú napraviť chuť a zvíťaziť. Negatívnu sériu zobral na seba kapitán tímu Crosby, teraz určite na domácom ľade bude znovu tým hráčom, ktorý dokáže viesť svoj tím za víťazstvom. Skúsenosti tento tím má na rozdávanie a preto sami vedia, že sa z toho musia dostať sami.

Ottawa - môžu hrať bezstarostne a tak aj hrajú. Občas urobia prekvapujúci výsledok, ani po oslabení trademi nie sú iba fackovacím panákom a predvádzajú slušný hokej. Posledné dva zápasy vyhrali, z posledných 10 zápasov dokázali 5x zvíťaziť. Nie zlé na tím, ktorý úž sezónu len dohráva. V Pittsburghu to však budú mať náročné a tak očakávam, že padnú. Verím, že to nebude veľká prestrelka a domáci nedovolia streliť viac ako dva góly hosťom.

Tiket



Chat