• Dátum: 29.02.2020
  • Tip: Nezíská bod
  • Kurz: 1.4

Po dlhšom čase som si znovu vybral môj obľúbený tip na nezisk bodu u hráča tímu od ktorého nečakám v zápase veľa gólov. Tentokrát to bude útočník Pardubíc Denis Kusý, ktoré sa predstavia na pôde Třinca.

Denis Kusý je 22-ročný útočník, ktorý hrá v Pardubiciach už od dorastu. V najvyššej súťaži zatiaľ nastúpil na 67 zápasov v ktorých dal 7 gólov a pridal 16 asistencií čo mu dáva priemer 0,34 bodu na zápas. V tejto sezóne ho však výrazne vylepšil keď v 38 dueloch dal 5 gólov a pridal 13 asistencií. Tu je však dôležité napísať, že veľa z týchto bodov urobil v prvej časti sezóny keď hral vo vyšších formáciách. V posledných 5 dueloch nastupoval na krídle tretieho útoku kde hral centra Harju(7g+10a v 45z) a druhého krídelníka Látal(7g+8a v 43z). Kusý dostal v týchto zápasov veľmi malý priestor na ľade keď najviac odohral pri domácej prehre s Libercom a aj to bolo len 8:34 minúty. Je to spôsobené aj tým, že vôbec nenastupuje v oslabeniach a v presilovkách si v týchto dueloch zahral dokopy pol minúty a to v nich hral v troch dueloch takže naozaj len epizódne ich jeho útok zrejme dohrával.

Pre Pardubice je toto veľmi dôležitý zápas pretože tri kolá pred koncom súťaže sú len tri body pred posledným Kladnom, ktoré by vypadlo do druhej ligy. Ale ani Třinec rozhodne nemôže nič vypúšťať ten je na druhom mieste so ziskom 87 bodov pričom na piatu Spartu má náskok len dvoch bodov takže je to tam veľmi nabité.

V posledných dvoch sezónach narazili tieto tímy na seba až sedemkrát. Raz síce Pardubice dali až 5 gólov, ale vo zvyšných to boli maximálne dva góly. Ani v tomto dueli ich ja neočakávam a s veľmi nízkym icetimom hrajúci Kusý by sa do kanadského bodovania nemal zapísať.

Tiket



Chat