• Dátum: 29.02.2020
  • Tip: Team SoloMid
  • Kurz: 2.08

Dobrý deň,
moja prvá a možno aj posledná analýza. :D
Veľa sledujem ešporty a hlavne LOL(LEC,LCS,LCK) :)

Zápas: Team Liquid vs Team Solo Mid ; 01.03.2020 00:00; Week 6 Day 1
Môj tip: Víťaz Team Solo Mid (2.08)
Dôvera: 9/10

Posledné zápasy nejdem rozoberať, môžete si to pozrieť sami na e-vysledkoch :) Len pripomeniem, že TSM prehralo z posledných 4 , 2 zápasy proti lepším teamom (neporaziteľný C9 a throwgame proti FLYQ).
TL s Broxahom hrajú spolu len cca 3-4 týždne, na stage hrali spolu len 4 zápasy, čo je dosť málo.
TL nevyzerajú na play-off team momentálne, ale ešte sa to môže zmeniť. Dúfam, aj verím im :D.

Idem rovno na zápas :) 2.08 kurz na TSM je bomba a zatiaľ najlepší kurz čo som videl v 2020 ohľadom ešportov.
Zápas:
TOP: BrokenBlade > Impact : BB je spolu s Licorice najlepšími toplanermi túto sezónu (BB na carry championoch ešte lepší). Impact má zlú formu, tak isto ako jeho tým. Ak BB dostane dobrý pick, myslím si že zvládne top easy. Dúfam nedostane Soraka duty, a TSM zabanuju Aatroxa :)
JGL: Dardoch > Broxah : TL s Broxahom trénovali zatiaľ málo a Dardoch je v dobrej forme. Nie je to typická "warda pre Bjerga" :) Individuálne, Broxah je lepší, ale teamovo je to Dardoch. TSM Ban LeeSin/Olaf(or pick Olaf)
MID: Bjergsen = Jensen : Jensen je najlepší hráč v TL v tejto sezóne. Bjergsen klasika. Ale Bjerg pozná taktiku na Jensena a vždy vyhráva svoju lane prot nemu :)
BOT: Kobbe >> Tactical : Doublelift nehrá!!! Je chorý a tento week je off (neni to corona :D). Tactical je ADC v TL Academy.
SUP: Biofrost > CoreJJ: Bio hrá strašne dobre túto sezónu a zase CJ bude hrať bez DL.

Všetko je na strane TSM. Bez DL a so zlou formou TL nebude mať šancu proti TSM. Jedine, ak nejako vyhrajú draft, tak môžu prekvapiť.

Tiket



Chat