• Dátum: 28.02.2020
  • Tip: Heta
  • Kurz: 1.35

Michael Barnard má za sebou katastrofálny úvodný rok ako profesionál a držiteľ tour karty PDC. PDC kartu získal vďaka umiestneniu na Challenge Tour 2018, no asi ani v najčiernejšich snoch nepredpokladal, že z úvodných 22 turnajov Players Championship v minulom roku nevyhrá jeden, jediný zápas.

Je to naozaj nevídaná vec, ale Barnard vyhral svoj prvý zápas v minulom roku až 10.septembra na Players Championship 23. Za celý rok vyhral len 2 zápasy a tak si na svoje konto pripísal len 1000 libier.

Tento rok zatiaľ odohral 6 turnajov a tiež to nie je žiadna sláva. Zatiaľ má na konte 1 výhru a 6 prehier.

Oproti tomu, Damon Heta 3 zápasy vyhral a 6 prehral. Zatiaľ to je teda asi tiež sklamanie, nakoľko Heta získal Tour Cartu na Q-School 2020 a austrálsky hráč ma určite pomerne smelé ciele. Minulý rok všetkých šokoval, keď na augustovom Brisbane Masters (turnaj v rámci série World Series) zvíťazil. Na turnaji porazil Wadea, Whitlocka, Garyho a vo finále Crossa.

Priemery oboch hráčov od začiatku roka : 92,84 Heta vs. 83,77 Barnard

Štatistiky % úspešnosti na doubloch k dispozícii kvôli príliš nízkemu číslu nemám, ale aj z tohto je evidentné, že Heta je kvalitatívne niekde inde a v tomto zápase by mal jednoznačne zvíťaziť. Fair kurz vidím max. na úrovní 1,30.

Tiket



Chat