• Dátum: 26.02.2020
  • Tip: CSKA Moskva a Více než 3.5
  • Kurz: 1.52

V tomto poslednom kole KHL ide CSKA Moskve o všetko, pretože víťazstvo ich posunie na 1.miesto v konferencií a získajú trofej. Samozrejme, že nič sa nestalo, že CSKA prehralo doma naposledy s Petrohradom, keďže pre Petrohrad to bol posledný zápas základnej časti a CSKA čaká ešte dnešný proti Soči a v Moskve si boli počas zápasu toho samozrejme, že vedomí.

Soči bohužial skončí na 9.mieste v konferencii a tesne im unikol postup do play off, takže sa dá očakávať, že na tomto tripe sa v poslednom zápase možno predstavia i hráči, ktorí bežne toľko príležitostí nedostávali, ale to je iba môj názor, keďže viem, že veľa krát v posledných zápasoch, keď nejde o nič nastupujú i hráči, ktorí bývavali menej vyťažení.

CSKA MOskva vyhrala všetky 3 vzájomné zápasy v tejto sezóne a to postupne 2-0, 7-1 a 6-1.
Soči nastúpilo na ľade CSKA doposiaľ 12krát a dokázali v Moskve vyhrať iba v jednom zápase v roku 2016. Soši dokonca z posledných 15tich zápasov vonku v KHL vyhrali iba raz , tesne pred Vianocami v Minsku s Dinamom a práve táto ich bilancia zápasov vonku ich vyradila z boja o play off.

CSKA doma zvíťazí po 60tich minútach a keďže sa dá očakávať, že v bráne Soči dostane šancu druhý alebo tretí brankár, tak hranica 4 gólov v zápase by mala byť s prehľadom pokorená, veľa šťastia...

Tiket



Chat